[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
اخبار جدید
..
چهاردهمین کنفرانس تونل ایران
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: تبریک سال نو
:: نشست علمی: نقش فضاهای زیرزمینی شهری در توسعه پایدار (زمین شناسی و محیط زیست)
:: پیام رئیس انجمن
..
:: پیام رئیس انجمن ::
 | تاریخ ارسال: 1402/4/17 | 
پیام ریاست محترم هیات مدیره انجمن تونل ایران
تونلسازی در ایران قدمتی دیرینه دارد، بلندترین قناتهای جهان سه هزار سال پیش در کویر مرکزی ایران حفر شده‌اند تا آب را از اعماق برای آبادانی به سطح زمین برسانند. جان‌پناه‌ها و راهروهای زیرزمینی در قدیمی‌ترین قلعه‌های تمدن ایرانی در مسیر جاده ابریشم برای حفظ جان و مال ایرانیان و معماری‌های زیرزمینی در کند و کاوهای سنگی و خاکی، صدها سال پیش، فضاهایی امن و زیبا برای بهره‌مندی از پایداری و گرمای زمین بنا نمود و زندگی در دل زمین را مهیا ساخت.
هنر عبور از تپه‌ها و دامنه‌ها نیز نمونه‌هایی چون تونل میانه به تبریز را برای گردشگران به ارمغان گذاشته است. با پیدایش عصر ماشین تونل‌هایی برای عبور قطار و خودرو در دل رشته کوه‌های البرز و زاگرس با تیشه و چکش و بازوان قدرتمند رشیدمردان ایرانی تمدن زیرزمینی عصر جدید را در تونل‌هایی چون کندوان، پلِ‌سفید، درود اندیمشک و ... شکل داد.
با پیروزی انقلاب اسلامی و برنامه توسعه زیرساخت‌های کلان کشور، فن‌آوری تونل‌سازی رونقی مضاعف گرفت، احداث مغار نیروگاه‌های زیرزمینی تونل‌های عریض و بلند جاده‌ای در شهرها و کوهستان‌ها و تونلهای مترو در زیر شهرها آثار این هنر زیرزمینی را بیشتر نمایان ساخت. در سه دهۀ اخیر نیز با توسعۀ فن‌آوریهای تونل‌سازی مکانیزه عبور تونل‌های مترو از زیر ساختمان‌های شهر به صورت ایمن و پایدار و ساخت سریع تونل‌های بلند انتقال آب بین‌حوزه‌ای را به شدت گسترش داده است.
رشد همزمان دانش تونل‌سازی در دانشگاه‌ها و شرکت‌های مهندسی و سازمان‌های عمومی و دولتی نیز نگاه و رویکردی تازه به استفاده از راه‌حل‌های زیرزمینی برای زندگی بهتر بخشیده است.
انجمن تونل ایران در سال ۱۳۷۵ با پیشنهاد و همت جمعی از خبرگان پروژه‌های تونل‌سازی کشور تاسیس و آغاز به کار نمود. انجمن تونل ایران که از انجمن‌های علمی و تحت نظارت و حمایت کمیسیون انجمنهای علمیِ وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و زیرگروه پایه فنی و مهندسی می‌باشد، با پیشینه ذکر شده از تونل‌سازی کشور با هدف ارتقاء دانش و فن‌آوری طراحی، ساخت و بهره‌برداری از تونل‌های حمل و نقل، آب و انرژی، معدن، تاسیسات و فضاهای زیرزمینی مرتبط و انسجام و هدایت صنعت تونل کشور به رویکرد افزایش کیفیت، ایمن و سلامت بیشتر و سرعت بیشتر با ملاحظه اهداف زیست محیطی، محفلی را برای تبادل تجربیات، اندیشه‌ها و ابتکارات تونل فراهم نموده است. برگزاری ۱۲ همایش ملی و ۲ همایش منطقه‌ای و بین‌المللی همراه با وسیع‌ترین نمایشگاه‌های عرضه دستاوردها و توانمندی‌های تونل‌سازی کشور در کارنامه انجمن، تجلی‌بخش تلاش خستگی‌ناپذیر اعضای این انجمن مردم‌نهاد و حمایت علاقمندان این صنعت برای نیل به اهداف و آرمان‌های آبادانی کشور است. عرضه دستاوردهای تونل‌سازی کشور در سطح بین‌الملل در ارتباط نزدیک و صمیمی انجمن بین‌المللی تونل (ITA) روزآمدی شناخت و ارتباطات فن‌آوریهای تونل را محقق ساخته است.
انجمن تونل ایران با افتخار از همه متخصصین، صاحبنظران، کارشناسان، مدیران، سازندگان و فعالان این عرصه برای همکاری و هم‌اندیشی در توسعه و تعالی این هنر ماندگار دعوت می‌کند و دستان این عزیزان را در داخل و خارج از کشور برای هرگونه فعالیت هم‌راستا با اهداف انجمن به گرمی می‌فشارد.
غلامرضا شمسی
رئیس هیات مدیره
 
 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: مهندس شمسی | رئیس انجمن | پیام |
دفعات مشاهده: 592 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4645